προβολή της lamb weston προμηθευτή πατατών για ψητοπωλεία
προβολή της lamb weston προμηθευτή πατατών για ψητοπωλείαΣουβλατζίδικα υπάρχουν παντού!

Κάθε μήνα θα φιλοξενούμε ένα αφιέρωμα σε μια Ελληνική πόλη. Μην ξεχνάμε οτί σουβλάκια έχουν όλες οι πολεις της Ελλάδας!


on line abortion pill open buy abortion pill online
read when a husband cheats reasons why women cheat
how to catch a cheater read here reasons why women cheat
different types of abortion read discount printable coupons
prescription drugs discount cards totspub.com cialis 2015 coupon
 • Αθήνα - Αττική

  Η Αθήνα βρίσκεται στην περιφέρεια Αττικής η οποία αποτελεί την πρώτη σε πληθυσμό και πιο πυκνοκατοικημένη περιφέρεια της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας το 1/3 του πληθυσμού της χώρας, δηλαδή 3.761.810 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2001.. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 ο ρυθμός αύξησης του πληθυσμού της Αττικής άρχισε να φθίνει σταδιακά. Κατά την δεκαετία του 90 όμως και κυρίως χάρη στην μετανάστευση ανακόπηκε η πτώση. Ο σημερινός πληθυσμός ετεροδημοτών στην περιφέρεια υπολογίστηκε στις 1.142.056 και ο αριθμός αλλοδαπών στις 376.732. Πιθανότατα ο πραγματικός αριθμός των αλλοδαπών είναι μεγαλύτερος όμως, καθώς υπάρχει σημαντικό ποσοστό παράνομων μεταναστών που ίσως ήθελαν να αποφύγουν την απογραφή τους.
  Η Αττική είναι μία από τις τέσσερις περιφέρειες της χώρας στις οποίες σημειώνεται φυσική αύξηση του πληθυσμού, με αυξανόμενο μάλιστα ρυθμό από το 1999. Μεταξύ των απογραφών 1991 και 2001 ο πληθυσμός της αυξήθηκε 6,8%, αύξηση σχεδόν ίση με του συνόλου της χώρας (6,9%).
  Περιδιαβαίνοντας κάποιος στην Αττική έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τις βασικές περιόδους της ελληνικής προϊστορίας και ιστορίας. Αθήνα, Πειραιάς, Σούνιο, Ραμνούντας, Θορικός, Βραυρώνα, Ελευσίνα, Μαραθώνας, Ωρωπός, Πόρτο Ράφτη είναι περιοχές που αποτελούν ανεπανάληπτους ιστορικούς σταθμούς, με μύθους, παραδόσεις και μνημεία γνωστά σε όλη σχεδόν την ανθρωπότητα. Η σύγχρονη Αττική, στην οποία κυριαρχεί το πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας, χαρακτηρίζεται από έντονη οικιστική ανάπτυξη και αποτελεί το σημαντικότερο διοικητικό, οικονομικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας.
  Η Αττική, για τις ανάγκες αναλυτικής ή συγκεντρωτικής μελέτης της χωρίζεται άτυπα σε επτά ζώνες, λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία γεωγραφικής, κοινωνικοοικονομικής και ιστορικής φύσεως. Στη ζώνη Α' εντάσσεται η Πόλη των Αθηνών, στη Β' η Βορειοανατολική Αττική, στη ζώνη Γ' βρίσκουμε τη Νοτιοανατολική Αττική και στη ζώνη Δ' τη Δυτική Αττική. Στη ζώνη Ε' εντοπίζεται η Πόλη του Πειραιώς και στη ΣΤ' οι Νήσοι του Αργοσαρωνικού. Τέλος στη ζώνη Ζ' εντάσσονται τα Μεσόγεια με τη Λαυρεωτική.

  Περισσότερα στοιχεία:
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

  http://archive.in.gr/reviews/review.asp?lngReviewID=7547


εικονίδιο μικρό facebook
εικονίδιο μικρό blogger
εικονίδιο μικρό youtube
εικονίδιο μικρό twitter
google plus
εικονίδιο app store
εικονίδιο μικρό thelosouvlakia
εικονίδιο μικρό thelopizza
εικονίδιο μικρό theloburger
Καταστήματα:
2397
Ανοικτά αυτή τη στιγμή:
2024