ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΕ ΠΙΤΑ
Όλα στα κάρβουνα
Ψήφοι 157 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΕ ΠΙΤΑ

Όλα στα κάρβουνα

Η Απόλαυση σας ευχαριστεί αλλη μια φορά για την προτίμηση και εμπιστοσύνη σας, στα προϊόντα μας. Εμείς απο την πλευρά μας συνεχίζουμε βασισμένοι πάνω από όλα στην ποιότητα των προϊόντων μας. Αναβαθμίζοντας τα ακόμα πιο πολύ. Έχοντας ήδη τα καλύτερα υλικά μπορούμε να δώσουμε όλη μας την προσοχή στην λεπτομέρεια: ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ποιότητα: Τα χοιρινά είναι φτιαγμένα από λαιμό χοιρινού άριστης ποιότητας! Τα κοτόπουλα είναι ελληνικά βιολογικής εκτροφής! Όλα ψημένα στα κάρβουνα! Οι τιμές μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σήμερα! Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτησή σας!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ: Η απόλαυση σε πίτα άνοιξε με πολύ αγάπη προς όλο τον κόσμο. Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες για όλους μας και γι` αυτό σκεφτήκαμε να κάνουμε το συγκεκριμένο ξεκίνημα. Οι τιμές μας είναι χαμηλές και όσο πιο προσιτές γίνεται στο κόσμο. Όμως με πάρα πολύ καλή ποιότητα, για να τρώμε φθηνά και καλά. Έλληνας χωρίς σουβλάκι δεν γίνεται. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους σας και να συνεχίσετε να απολαμβάνεται μια κλασσική σας απόλαυση, το σουβλάκι. Είμαστε εδώ για όσους έχετε και όσους δεν έχετε, έιμαστε δίπλα σε εσάς. Πρώτη σκέψη μας η ικανοποίηση του πελάτη μας και μετά εμείς. Περιμένουμε να μας τιμήσετε με την αγάπη σας και να μας βοηθήσετε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας