ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΝ Η ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ
Ψήφοι 38 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5,70 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Online ή Τηλεφωνικά

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΝ Η ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ

Ψητοπωλείον η Κληματαριά

Λίγα Λόγια για το Ψητοπωλείον η Κληματαριά

19 χρόνια μαζί! 19 χρόνια ποιότητας και εμπιστοσύνης!

Έχοντας ως πρώτους στόχους μας την υψηλή ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε καθημερινά ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα σε κάθε πελάτη μας! Η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη σας αποτελούν για εμάς δέσμευση! Σας ευχαριστούμε θερμά!!! Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε διατηρούμε τις μειωμένες τιμές και τις προσφορές της Κληματαριάς.


Απολαύστε ένα οικονομικό δείπνο συνδυάζοντας τις προσφορές μας!!! Κάθε μέρα και μια έξτρα προσφορά! Ρωτήστε μας!!! 10% έκπτωση για παραλαβή από το κατάστημα (εκτός προσφορών, ποτών & αναψυκτικών), που ισχύει μόνο για πακέτο.


Σας περιμένουμε στην αυλή μας, σε ένα υπέροχο περιβάλλον! Μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις που σας προτείνουμε και στην αίθουσα μας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις στην αίθουσα μας (χωρητικότητας 100 ατόμων). Σε ώρες αιχμής δώστε μας λίγο χρόνο να σας περιποιηθούμε! Χρόνος αναμονής περίπου 45 λεπτά.

Οι πίτες ψήνονται μόνο στα κάρβουνα και χωρίς λάδι. Στις σαλάτες χρησιμοποιούμε μόνο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Τα ορεκτικά τηγανίζονται με φοινικέλαιο & ελαιόλαδο. Τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε για το μαρινάρισμα των προϊόντων είναι Knorr.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας