Αναζητήστε εργασία στο κλάδο των ψητοπωλείων

Εύρεση εργασίας μέσω αγγελιών για υπαλλήλους για τον κλάδο των ψητοπωλείων

Αγγελίες ζήτησης υπαλλήλων για delivery ψητοπωλεία!

Μέρος της ολοκληρωμένης πληροφόρησης που δίνει το theloSouvlakia.gr για τον κλάδο των delivery ψητοπωλείων είναι και η δωρεάν δημοσίευση αγγελιών, ζήτησης υπαλλήλων για εργασία, από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Η ενημέρωση για τις αγγελίες δεν θα είχε κανένα νόημα αν δεν ήταν ανοιχτή και δωρεάν προς όλους τους επισκέπτες του οδηγού μας για αναζήτηση τυχόν εργασίας.

Μια υπηρεσία που είναι χρήσιμη για όλα τα υπάρχοντα καταστήματα που θέλουν να βρουν προσωπικό αλλά και για αυτά που θα ανοίξουν σε λίγο και προσπαθούν να στελεχώσουν το σουβλατζίδικό τους.

Παράλληλα οι αγγελίες ζήτησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αναζήτηση εξοπλισμού ή ακόμα και ολόκληρης επιχείρησης. Υπάρχουν ιδιοκτήτες ψητοπωλείων που προτιμούν μεταχειρισμένο εξοπλισμό όπως επίσης και επιχειρηματίες που θα ήθελαν να αγοράσουν μια έτοιμη επιχείρηση και να επενδύσουν περαιτέρω σε αυτή.

 • Ψητοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας ζητά delivery
  Νέο ψητοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας ζητά delivery για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητα: συνέπεια, ταχύτητα χαμόγελο και ευγένεια.
  Τηλ.: 6937707575, email: stefanosmortakis@gmail.com
 • Εργαστείτε στον Τρελό Γαϊδαρο!
  Ο Τρελός Γάιδαρος, το καλύτερο σουβλάκι στην πόλη, ψάχνει ικανά άτομα, με όρεξη για εργασία, για να στελεχώσει τα καταστήματα του σε Δάφνη, Γλυφάδα, Άλιμο και προσεχώς σε Βύρωνα! Οι θέσεις αφορούν: Σερβιτόρους/ες - Λάντζιέρηδες/ισσες - Ψήστες/ριες - Τυλιχτές/ριες - Μάγειρες/ισσες για Κρύα Κουζίνα - Delivery - Προετοιμαστές Κουζίνας (με γνώσεις κοπής κρεάτων) Αν ενδιαφέρεστε καλέστε στα: 6987833373 για Γλυφάδα & Βύρωνα, 6981073605 για Άλιμο, 6971828230 για Δάφνη. Ή στείλτε μας προσωπικό μήνυμα στο inbox (www.facebook.com/trelosgaidaros) με τα στοιχεία σας καθώς και τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε!
  Τηλ.: 6987833373, 6981073605, 6971828230, email:
 • Εργαστείτε στο Cook & Grill Restaurant-Delivery!
  Εργαστείτε στο Cook & Grill Restaurant-Delivery! Υποβάλετε το βιογραφικό σας στην φόρμα: https://www.cookandgrill.gr/#cv ή στείλτε το με email στην ηλ. διεύθυνση: info@cookandgrill.gr. Διαθέσιμες θέσεις εργασίας: Διανομείς, Ταμίες, Τηλεφωνήτριες, Υπεύθυνοι λειτουργίας, Ψήστες, Τυλιχτές, Σαλάτες, Λάντζα & Βοηθοί κουζίνας
  Τηλ.: , email: info@cookandgrill.gr