Αναζητήστε εργασία στο κλάδο των ψητοπωλείων

Εύρεση εργασίας μέσω αγγελιών για υπαλλήλους για τον κλάδο των ψητοπωλείων

Αγγελίες ζήτησης υπαλλήλων για delivery ψητοπωλεία!

Μέρος της ολοκληρωμένης πληροφόρησης που δίνει το theloSouvlakia.gr για τον κλάδο των delivery ψητοπωλείων είναι και η δωρεάν δημοσίευση αγγελιών, ζήτησης υπαλλήλων για εργασία, από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Η ενημέρωση για τις αγγελίες δεν θα είχε κανένα νόημα αν δεν ήταν ανοιχτή και δωρεάν προς όλους τους επισκέπτες του οδηγού μας για αναζήτηση τυχόν εργασίας.

Μια υπηρεσία που είναι χρήσιμη για όλα τα υπάρχοντα καταστήματα που θέλουν να βρουν προσωπικό αλλά και για αυτά που θα ανοίξουν σε λίγο και προσπαθούν να στελεχώσουν το σουβλατζίδικό τους.

Παράλληλα οι αγγελίες ζήτησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αναζήτηση εξοπλισμού ή ακόμα και ολόκληρης επιχείρησης. Υπάρχουν ιδιοκτήτες ψητοπωλείων που προτιμούν μεταχειρισμένο εξοπλισμό όπως επίσης και επιχειρηματίες που θα ήθελαν να αγοράσουν μια έτοιμη επιχείρηση και να επενδύσουν περαιτέρω σε αυτή.

 • Εργαστείτε στο Cook & Grill Restaurant-Delivery!
  Εργαστείτε στο Cook & Grill Restaurant-Delivery! Υποβάλετε το βιογραφικό σας στην φόρμα: https://www.cookandgrill.gr/#cv ή στείλτε το με email στην ηλ. διεύθυνση: info@cookandgrill.gr. Διαθέσιμες θέσεις εργασίας: Διανομείς, Ταμίες, Τηλεφωνήτριες, Υπεύθυνοι λειτουργίας, Ψήστες, Τυλιχτές, Σαλάτες, Λάντζα & Βοηθοί κουζίνας
  Τηλ.: , email: info@cookandgrill.gr
 • ΨΗΣΤΗΣ
  ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΗΣΤΗΣ ΓΙΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ
  Τηλ.: 6936681681, email:
 • Ζητούνται Βραδινοί Delivery Στα Καμίνια
  Το Κατάστημα Μετέωρα στα Καμίνια, ζητά Βραδικούς Delivery. Επικοινωνία κ Λεπτομέρειες Στον Υπεύθυνο του Καταστήματος
  Τηλ.: 210 4817942, email: