Διαφήμιση ψητοπωλείου

Τοποθετήστε το menu σας ή τον τιμοκατάλογό σας

Η πιο συμφέρουσα διαφήμιση delivery ψητοπωλείου που έγινε ποτέ!

Η απλή καταχώρηση του καταστήματος σας, που μπορεί ήδη να έχετε στον οδηγό μας, ενδεχομένως να σας έχει δώσει κάποια ώθηση και να έχετε δει οφέλη. Η πλήρης όμως εκμετάλλευση των δυνατοτήτων μας μπορεί να γίνει μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει η διαφήμιση delivery ψητοπωλείου. Ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλκυση χρηστών με αποτέλεσμα την αύξηση του υπάρχοντος πελατολογίου σας. Παρακάτω  μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους παράγοντες που συμβάλλουν στην επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Προβολή menu και αναλυτική παρουσίαση καταστήματος!

Η διαφήμιση delivery ψητοπωλείου ξεκινάει από την εμφάνιση του menu  σε πλήρη και δυναμική μορφή ώστε να γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές σε τιμές και προσφορές. Το κατάστημα, μαζί με τον κατάλογό του, δεν θα εμφανίζεται μόνο στην περιοχή που εδρεύει αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές εξυπηρέτησης.

Η παρουσίαση του καταστήματος δεν σταματά μόνο στα βασικά αλλά εμφανίζει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, email, site, social media) χωρίς να κρύβει ή να αλλοιώνει κάτι και αναδεικνύει το χαρακτήρα του ψητοπωλείου με προβολή φωτογραφιών, χάρτη και κειμένου.

Δωρεάν online παραγγελία!

Κάθε delivery σουβλατζίδικο που συνάπτει συνεργασία με το theloSοuvlakia.gr απολαμβάνει απολύτως δωρεάν, χωρίς προμήθειες ή ποσοστά (εξαιρείται η παραγγελία με κάρτα), την δωρεάν λήψη online παραγγελίας μέσα από το site, τις mobile εφαρμογές ή το application μας στο apple store. Συνεπώς από οποιαδήποτε συσκευή και να κάνει κάποιος επισκέπτης του theloSοuvlakia.gr την παραγγελία του, το κατάστημα δεν επιβαρύνεται καθόλου. Επίσης στο τέλος κάθε μήνα  ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου λαμβάνει πλήρης αναφορά με αριθμό παραγγελιών / τζίρου, βαθμολογίας χρηστών  και τυχόν παρατηρήσεων ή παραπόνων των πελατών.

Καλύτερη κατάταξη στις λίστες περιοχών με τα καταστήματα!

Όπως είναι λογικό διαφήμιση delivery ψητοπωλείου σημαίνει αυτόματα καλύτερη κατάταξη των προβεβλημένων σουβλατζίδικων σε σχέση με αυτά που έχουν απλή καταχώρηση. Σε κάθε περιοχή που αναζητεί ο χρήστης κατάστημα υπάρχουν δεκάδες επιλογές. Πρώτα όμως εμφανίζονται τα διαφημιζόμενα και έπονται τα υπόλοιπα. Αδιαμφισβήτητα οι θεάσεις των προβεβλημένων σουβλατζίδικων είναι πολλαπλάσιες και η προσέλκυση νέων πελατών πιο εύκολη.

Διαφήμιση καταστήματος  στο κατάλληλο μέσο για προβολή!

Το theloSouvlakia.gr είναι ο μοναδικός οδηγός delivery σουβλατζίδικων στο Internet. Γεγονός που το καθιστά αυτόματα το πλέον ενδεδειγμένο μέσο για διαφήμιση delivery ψητοπωλείου. Δεν περιέχει πιτσαρίες, κινέζικα ή καφετέριες για να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενο του  και να υπηρετεί τον ομοειδή θεμιτό ανταγωνισμό.

Επιπλέον οι άκρως ποιοτικές και εξειδικευμένες πληροφορίες που παρέχονται για τα καταστήματα, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπ’ όψιν από μηχανές αναζήτησης με συνέπεια την πολύ καλή κατάταξη μας σε σχετικές λέξεις κλειδιά. Συνεπώς το μέσο μας χρησιμοποιείτε ευρέως από το κοινό άρα είναι και κατάλληλο για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας.

Για να διαφημιστείτε στην theloSοuvlakia.gr επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διπλανής φόρμας  ή στα τηλέφωνα 210 9917914 και 6979977730.

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας

Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια δυσκολία σχετικά με τη καταχώρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9917914 και 6979977730.