Περιοχές ενημέρωσης

Οι περιοχές που πληροφορεί το thelosouvlakia.gr για ψητοπωλεία delivery

Όλα τα delivery σουβλατζίδικα στην Ελλάδα!

Μια από τις αρχές της theloSouvlakia.gr  είναι να παρέχει πληροφόρηση χωρίς καμία θυσία στην ποιότητα! Ο λόγος αυτός μας οδήγησε αρχικά στην τελειοποίηση των υπηρεσιών μας, στην περιοχή της Αττικής, καταγράφοντας σωστά  χιλιάδες delivery σουβλατζίδικα, φτάνοντας στο σήμερα με την καταγραφή δεκάδων πόλεων της Ελλάδας! [Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Άργος, Άρτα Αττική, Βόλος, Επτάνησα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κόρινθος (Κόρινθος, Κιάτο), Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος), Κυκλάδες (Άνδρο, Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Σύρο) Κύπρος, Λάρισα, Λέσβο, Ξάνθη, Πάτρα, Πρέβεζα, Πύργος, Σέρρες, Σπάρτη, Τρίκαλα, Τρίπολη, Φλώρινα, Χαλκίδα.]

Έχετε κατάστημα και δεν το έχουμε στον οδηγό μας;

Σε όποια πόλη και αν έχετε ανοίξει ψητοπωλείο στείλτε μας τα στοιχεία σας για να περαστεί το κατάστημα σας στις λίστες μας. Όλα τα delivery σουβλατζίδικα μπορούν να εγγραφούν δωρεάν στο theloSouvlakia.gr συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Δεν έχουμε καταγράψει τα delivery σουβλατζίδικα της πόλης σας;

Μπορείτε και εσείς να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας για την ενημέρωση για delivery ψητοπωλείων σε όλη την Ελλάδα. Μαζέψτε όσα περισσότερα φυλλάδια μπορείτε και στείλτε τα μας στην διεύθυνση Πραξιτέλους 31, 16674, Γλυφάδα υπ ‘όψιν κ. Πούλη Δημήτρη. Εναλλακτικά μπορείτε να τα σκανάρετε και να μας τα στείλετε μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@theloSouvlakia.gr.