ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Ψήφοι 26 ψήφοι

ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Λίγα Λόγια για τα Προϊόντα του Σάββας Κεμπάπ Αγίων Αναργύρων


... Ένα όνομα που έχει ταυτιστεί με την παράδοση και την γεύση της Ανατολής.

Το Παραδοσιακό μας κεμπάπ, το αυθεντικό Λαχματζούν με τη χειροποίητη πίτα, το Παστουρμάλι, το Γιαουρτλού, οι Πολίτικοι μεζέδες και τόσες άλλες γεύσεις που φτιάχνουμε καθημερινά, για σας αποκλειστικά, με αγνά υλικά.

Ήμασταν οι πρώτοι και παραμένουμε οι πρώτοι, στην εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τη νοστιμιά.

Τις παραπάνω σπεσιαλιτέ μας τις γνωρίζουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, διότι οι άλλοι μας αντέγραψαν στην ονομασία των προϊόντων, όχι στην ποιότητα και στη λεπτομέρεια.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται από εμάς με επιλεγμένα και πρώτης ποιότητας κρέατα, ενώ πάντα προσπαθούμε για μια διατροφή υγιεινή και πιο φυσική. Αναλαμβάνουμε τις παραγγελίες σας για την οργάνωση κάθε κοινωνικής σας εκδήλωσης, όπως παιδικά πάρτυ, βαπτίσεις κλπ. Οποιαδήποτε πληροφορία για εμάς ή τα προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε καλώντας μας στα τηλέφωνα 2109512914 και 2102691929


Λίγα λόγια για τα Υλικά του Σάββας Κεμπάπ Αγίων Αναργύρων

Στις Σαλάτες χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο, το Τυρί φέτα είναι Ελληνικής Π.Ο.Π προέλευσης. Σε όλα τα Τηγανιτά χρησιμοποιούμαι ηλιέλαιο. Όλα τα κρέατα του καταστήματος είναι κατεψυγμένα με την μέθοδο IQF (βαθειάς κατάψυξης) για την ασφάλειά σας.

Το κατάστημα διαθέτει: CONN-X TV και  NOVA


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας