ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΙΜΟΥ
ΣΟΥΒΛΑΚΙ - ΚΕΜΠΑΠ
Ψήφοι 20 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Online ή Τηλεφωνικά

ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

Λίγα Λόγια για το Κεμπαπτζίδικο ο Πρόεδρος


Εδώ θα φας σαν πρόεδρος! "Η αλήθεια να τρώγεται!" Στο κατάστημά μας είναι όλα της ώρας... (Προψημένο δεν παίζει στο μαγαζί μας). Φυσικό είναι να πάρει και λίγη ώρα μέχρι να έρθουν στο σπίτι σας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας! 

Τα εδέσματά μας φεύγοντας... από το μαγαζί είναι σε άριστη κατάσταση, κατά την μεταφορά στο σπίτι σας, προσέχουμε ώστε να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να μην χάσουν τίποτα από την γεύση και την ποιότητά τους. Τα καλαμάκια μας είναι χειροποίητα, μια δοκιμή θα σας πείσει. Το λάδι μας είναι ελαιόλαδο και η φέτα ελληνική. Τα λαχανικά μας είναι φρεσκοπλυμένα και φρεσκοκομμένα. Οι πατάτες μας είναι φρεσκοκομμένες και τηγανίζονται σε ηλιέλαιο. 

Καταφέραμε τα πολλά χρόνια εμπειρίας, το ατέλειωτο μεράκι και τις πολλές παιδικές αναμνήσεις, να τα χωρέσουμε σε ένα πεντανόστιμο κεμπάπ, που θα σας μείνει αξέχαστο!


Γιατί στον Πρόεδρο: Σουβλάκι - Κεμπάπ;

Γιατί έχουμε το δικό μας εργαστήριο κρεάτων και καθημερινά διανέμουμε τα προϊόντα που παράγουμε στα καταστήματά μας. Όλα τα κρέατα και τα κοτόπουλά μας, είναι φρέσκα και πιστοποιημένης ποιότητας. Εμείς τα κόβουμε και τα φτιάχνουμε μόνοι μας, για να εξασφαλίσουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Γιατί χρησιμοποιούμε μόνο αγνά υλικά. Γιατί έχουμε πιστοποίηση ISO, όπως και όλοι οι προμηθευτές μας. Γιατί η καλύτερη διαφήμισή μας είναι οι πελάτες μας

Το καλό πρέπει να λέγεται! Γι΄αυτό αν μείνατε ευχαριστημένοι, μεταδώστε το στους φίλους και τους γνωστούς σας. Αν πάλι έχετε κάποιο παράπονο... πείτε το σε μας. Μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει.

"Δοκιμάστε! ...ΜΟΝΟΙ σας θα δείτε τη διαφορά!" - "Εδώ μυρίζει Ελλάδα!"


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας