ΣΕΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΑΛΙΜΟΣ
Ψήφοι 29 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία -
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

ΣΕΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΑΛΙΜΟΣ

σέσουλα καλαμάκι Άλιμος


Λίγα Λόγια για το Σέσουλα Καλαμάκι Άλιμος

Με μεράκι και τέχνη φτιάξαμε ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο για να απολαμβάνετε τα γευστικά εδέσματα που φτιάχνουμε για σας. Σας καλωσορίζουμε στο ΣΕΣΟΥΛΑ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ.

Διαθέτουμε αίθουσα πλήρως εξοπλισμένη με δυνατότητα φιλοξενίας εώς 60 ατόμων, που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Το έμπειρο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την ποιότητα που προσφέρουμε μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική εκδήλωση. Επίσης, μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας λίγες ημέρες νωρίτερα ώστε να ψήσουμε για εσάς τα κρέατα και να παρασκευάσουμε τα εδέσματα για το τραπέζι ή την εκδήλωσή σας.

Στο ψητοπωλείο μας μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας λίγες ημέρες νωρίτερα, ώστε να ψήσουμε για σας τα κρέατα και να παρασκευάσουμε τα εδέσματα για το τραπέζι ή την εκδήλωσή σας.

Το σουβλάκι μας δεν είναι τυχαίο. Είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από λαιμό, ένα από τα καλύτερα κομμάτια του χοιρινού. Σαν αυτό που τρώγαμε όταν ήμασταν παιδιά. Αυτό θέλουμε να προσφέρουμε, μια μικρή δόση νοσταλγίας και μοναδικές γεύσεις, όπως παλιά. Πλούσια και χορταστικά πιάτα, φτιαγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι για εσάς και τους φίλους σας. Αποτελούν πλήρες γεύμα μεγάλης θρεπτικής αξίας, αφού περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Καλή σας όρεξη!

Για τα παράπονά σας και τις παρατηρήσεις σας καλέστε στο 210 9826100 ή στο 6977067717 για να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι για σας. Αν όμως μείνατε ευχαριστημένοι μπορείτε να μας συστήσετε στους φίλους σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας