ΤΣΙ ΤΣΙ (tsitsi) ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
κεμπάπ - σουβλακο πιτάκια - μπιφτεκο πατατάκια
Ψήφοι 4 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 45 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

ΤΣΙ ΤΣΙ (tsitsi) ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Λίγα Λόγια για τα Εστιατόρια / Ψητοπωλεία Τσι-Τσι


Το Εστιατόριο / Ψητοπωλείο Τσι Τσι έχει 3 καταστήματα σε όλη την Αττική. Στην Αγία Παρασκευή στην οδό Αγ. Ιωάννου 42, στην Κηφισιά στην οδό Ιλισίων 25 και Στη Γλυφάδα στην οδό Μεταξά 50 και είναι κάθε μέρα δίπλα σας από το πρωί έως αργά το βράδυ. 

Όλα τα καταστήματά μας είναι χώροι φιλόξενοι, μοντέρνοι και καλαίσθητοι, που μπορείτε να έρθετε να απολαύσετε το φαγητό σας και να χαλαρώσετε. 

Στο Τσι Τσι θα ανακαλύψετε τις παραδοσιακές – γνήσιες γεύσεις από καλαμάκια, πίτες τυλιχτές, μερίδες, στα κάρβουνα, κρύα – ζεστά πιάτα, σαλάτες και πολλά άλλα κρεατικά!

Η ποιότητα των υλικών μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Όλα τα  κρέατα μας είναι νωπά-παραδοσιακά, η φέτα είναι ΠΟΠ, οι σαλάτες φρέσκιες και οι πατάτες κομμένες στο χέρι. Το λάδι που χρησιμοποιούμε στις σαλάτες είναι ελαιόλαδο. Ενώ το λάδι που χρησιμοποιείτε στο τηγάνισμα είναι ηλιέλαιο.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία 1169/2011 κάποια συγκεκριμένα τροφιμα δυνητικά μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή δυσανεξίες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησης.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας