• Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 7 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά,Κάρτα
  • Προσφορά Thelo OnlineΠροσφορά Shop Deal
  • Παράγγειλε Online με κάρταΠιστωτική Κάρτα ή μετρητά

KALAMAKI SQUARE

Λίγα Λόγια για το Κατάστημα Kalamaki Square (Αγίας Παρασκευής)

Το Καλαμάκι Square και η ομάδα του μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες Catering κατόπιν επικοινωνίας και συμφωνίας μας! Ρωτήστε μας για τα μαγειρευτά πιάτα ημέρας! (κάθε μέρα θα βρείτε 5 πιάτα μαγειρευτό φαγητό)

Ποια είναι Η Συνταγή μας?: Τα Συστατικά μας: Καλαμάκια νόστιμα αλλά καθαρά, οι Πατατούλες, φρέσκιες, κομμένες στο χέρι και τηγανισμένες την στιγμή που τις παραγγέλνετε! Οι Σαλάτες μας φρέσκιες ... χωρίς άγνωστες λέξεις. Τα Κεμπάπ μας απλά τα καλύτερα της πόλης. Στο Kalamaki Square θα βρείτε Πιτάκια από καλαμπόκι, ολικής και κλασικά πιτάκια. Αφού χορτάσετε στο Kalamaki Square θα βρείτε Γλυκάκι χειροποίητο για μετά. Τι θα πιέιτε? Μπυρόνια και κρασάκι. Τι θα ακούσετε? Μουσικές μπιτάτες και διάθεση hip. Εννοείτε μπορείτε να διαβάσετε Περιοδικά για ταξίδια ενω στην σάλα μας παρέχουμε Καθισματάκια και ζωγραφιές για τα παιδιά σας. Μια και το είπαμε ελάτε στο Μαγαζί για να παρατηρείσετε τη φτιαξία του!!!

Λίγα Λόγια για τα προϊόντα για το Κατάστημα Kalamaki Square (Αγίας Παρασκευής)

Ποιο είναι το Μυστικό της συνταγής μας?: Η ποιότητα των προϊόντων που διαλέγουμε είναι ανώτερη της τιμής που τα αγοράζουμε. Όλα τα κρέατά μας είναι νωπά εκτός από το κεμπάπ κοτόπουλο που είναι κατεψυγμένο. Όλα τα burger είναι από φρέσκο κιμά 200γρ. Οι πίτες Σκοπέλου είναι χειροποίητες και κατεψυγμένες. Οι πατάτες μας είναι φρέσκιες και κομμένες στο χέρι. Τα λαχανικά είναι πάντα φρέσκα. Στις σαλάτες χρησιμοποιούμε μόνο παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας. Το λάδι που χρησιμοποιούμε στα τηγανιτά είναι ηλιέλαιο εξαιρετικής ποιότητας.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας