ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ
από το 1990!
Ψήφοι 60 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Προσφορά Shop Deal
  • Παράγγειλε Online με μετρητά

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

Από το 1990!

Λίγα λόγια για το Ψητοπωλείο το Πάνθεον

Από το 1990, σας καλομαθαίνουμε και μας αρέσει! Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το Πάνθεον γιατί αυτό είναι το σπίτι μας, και έτσι θέλουμε να νοιώθετε και εσείς. Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ στη γεύση και στην εξυπηρέτηση! 

Λίγα λόγια για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο Ψητοπωλείο το Πάνθεον

Τα καλαμάκια μας περνιούνται ένα ένα στο χέρι όπως παλιά... Όσο αναφορά τη ΓΥΡΑΔΙΚΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... Όταν έχεις χειροποίητο γύρο, τον κάνεις είδηση. Δοκίμασε και θα καταλάβεις τη διαφορά!

Catering το Πάνθεον

Υπηρεσίες Catering: Πάνθεον. Με σοβαρότητα, άψογο Service και ανταγωνιστικές τιμές, για 25 χρονιά το catering "Πάνθεον" προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στο φάσμα της εστιάσης και των εκδηλώσεων. Ποιότητα Υπηρεσιών: Συνεργαζόμαστε με διάφορα κτήματα για την υλοποίηση των εκδηλώσεων σας, είτε και με κτήματα της δικής σας επιλογής. Και είμαστε με χαμόγελο και σοβαρότητα δίπλα σας, για να μετατρέψουμε τους γάμους, τα βαπτίσια, τα γενέθλια, τα εορταστικά Parties, αλλά και κάθε επαγγελματική σας εκδήλωση, σε μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας. Η Αποστολή Μας: Με στόχο την πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσης σας το εξειδικευμένο προσωπικό του Πάνθεον Catering, σας προτείνει το κατάλληλο χώρο οργανώνοντας άψογα κάθε είδους εκδήλωση με πλήρη διακόσμηση, service Και εξοπλισμό υψηλής αισθητικής. Οι Λύσεις μας: Έμπειροι επαγγεματίες Chef, maitre, σερβιτόροι, αλλά και ειδικοί συνεργάτες συμβάλουν δημιουργικά στην επίτευξη μια επιτυχημένης εκδήλωσης. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.pantheon-catering.gr


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας