ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ ΒΟΥΛΑΣ
Ψήφοι 30 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία -
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Online ή Τηλεφωνικά

ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ ΒΟΥΛΑΣ

Λίγα Λόγια για το Κεμπαπτζίδικον το Γνήσιον και την Ιστορία του Κεμπάπ:

Κεμπάπ: "ψητό κρέας". Η λέξη είναι περσικής καταγωγής και πρόκειται για ψητό κρέας πάνω σε ανοιχτή φωτιά, με βασική προϋπόθεση τα κομμάτια να είναι μικρά. Η τεχνική ήταν και είναι ευρύτατα γνωστή στη Μέση Ανατολή, στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και στην αρχαία Ελλάδα. Σήμερα, στη χώρα μας με τον όρο κεμπάπ εννοούμε κρέας σε μορφή κιμά το οποίο ψήνεται στα κάρβουνα με διάφορα μείγματα μπαχαρικών και μυρωδικών. Στην Ελλάδα ήρθε από Έλληνες πρόσφυγες της Κωνστατνινούπολης και της Μικράς Ασίας το 1922, και έγινε γρήγορα κομμάτι της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης. Τα κεμπάπ είναι πολλών ειδών, όπως: Κασερλί Κεμπάπ: Κιμάς από αρνί και μοσχάρι, πλασμένος με κομμάτια κασέρι που λιώνει στο ψήσιμο. Άδανα Κεμπάπ: Πικάντικος καυτερός κιμάς από αρνί σε συνδυασμό με μοσχάρι, πλασμένος σε μακρόστενα κομμάτια. Γιαουρτλού Κεμπάπ: Αρνίσιος και μοσχαρίσιος κιμάς πλασμένος σε μακρόστενα κομμάτια με σάλτσα ντομάτας και σως γιαουρτιού.  Σις Κεμπάπ: Κομμάτια αρνιού / χοιρινού / μοσχαριού ή κοτόπουλου περασμένα σε σούβλα με ντομάτα και πιπεριές. Ισκεντέρ Κεμπάπ: Αρνίσιος και μοσχαρίσιος κιμάς πλασμένος σε μακρόστενα κομμάτια με σάλτσα ντομάτας.

Λίγα Λόγια για το Κεμπαπτζίδικον το Γνήσιον:

Τις ώρες και μέρες αιχμής ζητάμε την κατανόηση σας γιατί όλα τα κρέατα ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας σας. Οι υποδείξεις σας μας κάνουν καλύτερους. Τηλ.: 6936187220. Στις σαλάτες, χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο. Τα κρέατα είναι νωπά και παρασκευάζονται καθημερινά στο κατάστημά μας. Τα λαχανικά για τις σαλάτες και τα ορεκτικά τα προμηθευόμαστε καθημερινά, ελέγχονται, πλένονται και κόβονται στην κουζίνα μας. Στα τηγανητά χρησιμοποιούμε ηλιέλαιο.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας