ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ από το 1990
Ψήφοι 24 ψήφοι

ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ από το 1990 - ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. 

Διανομή όλων των ειδών μας και σε μεγάλες ποσότητες για την οργάνωση κάθε κοινωνικής εκδήλωσης, που θα είναι η καλύτερη και γευστικότερη επιλογή. Για τις συγκεκριμένες παραγγελίες παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση. Σας περιμένουμε στο χώρο μας για να απολαύσετε τις γευστικές προτάσεις μας με την παρέα σας! Παραλαμβάνουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ & ΝΩΠΟ ΚΡΕΑΣ! Οι τηγανητές πατάτες είναι φρέσκιες και τηγανίζονται σε ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο. Για το μαγείρεμα χρησιμοποιύμε μόνο παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι στις σαλάτες είναι παρθένο ελαιόλαδο. Η φέτα είναι ελληνική από αιγοπρόβειο γάλα. * Τα προϊόντα που σημειώνονται με αστερίσκο είναι κατεψυγμένα. Ζαμπόν: Χοιρινή ωμοπλάτη. 

Ποιοί είμαστε...Είμαστε μια οικογενειακή ελληνική επιχείρηση. Από το 1990, επιλέγουμε πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, που ελέγχονται συνεχώς. Αγνά μυρωδικά, όπως ρίγανη & θρούμπι, από το χωριό μας, Γοργόμυλο Πρέβεζας, στις παρυφές της οροσειράς Ξηροβουνίου. Οι προμηθευτές μας επιλέγονται προσεκτικά, γεγονός που καταδεικνύει και την έμφαση που δίνουμε στον τομέα αυτό και το άγχος που μας διακατέχει για το τελικό προϊόν που θα φτάσει σε εσάς. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας εδώ και 25 χρόνια και δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε καθημερινά διατηρώντας την ποιότητα των προϊόντων μας σε υψηλά επίπεδα.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ... ελάτε στο Χάνι!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΟΥΣ, ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ, ΠΑΙΔΙΚΑ PARTY κλπ.

Έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε έως 90 άτομα στην κάτω αίθουσα, έως 70 άτομα στην πάνω αίθουσα και έως 60 άτομα στην πλατεία. 

Οικονιμικές τιμές! (Από Δευτέρα έως και Παρασκευή ακόμα πιο οικονομικές). Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τις ποιοτικές μας προτάσεις.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας