ΚΑΝΔΑΥΛΟΣ
Ψησταριά - Ψητοπωλείο
Ψήφοι 129 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 45 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά,Κάρτα
  • Προσφορά Thelo Online
  • Παράγγειλε Online με κάρταΠιστωτική Κάρτα ή μετρητά

ΚΑΝΔΑΥΛΟΣ

Ο "ΚΑΝΔΑΥΛΟΣ" ήταν ένα έδεσμα της αρχαιότητας ανάλογο με το σημερινό μας σουβλάκι. Όπως αναφέρει ο Αθηναίος στο έργο του "Δειπνοσοφιστές", ο Ηγήσιππος στο "Οψαρτυτικό" του, δηλαδή στον οδηγό μαγειρικής που έγραψε, περιλαμβάνει την περιγραφή του. Ήταν ένας συνδυασμός από κομμάτι ψητού κρέατος με πίτα, τυρί και άνηθο, και σερβιριζόταν συνοδεία ενός ζωμού. (Αθηναίος, Δειπνοσοφιστές, 12, 516d). Με το πέρασμα των αιώνων, ταξίδεψε σε ανατολή και δύση και γνώρισε πολλές παραλλαγές, αλλά ποτέ δεν έχασε την ελληνική του ταυτότητα.

Η ψησταριά μας, συνδυάζοντας την παράδοση με την εξέλιξη, με προσοχή στην τιμή και την ποιότητα, σας εγγυάται την συνέχιση της κληρονομιάς μας. Άλλωστε οφείλουμε να κάνουμε περήφανους τους αρχαίους ημών προγόνους, συνεχίζοντας την κατανάλωση του "ΚΑΝΔΑΥΛΟΥ".

Τα καλαμάκια είναι χειροποίητα. Οι πατάτες και τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και διαλεγμένα. Το ελαιόλαδο είναι έξτρα παρθένο. Τηγανίζουμε αποκλειστικά με ηλιέλαιο. Όλες οι σαλάτες μας είναι φρεσκοκομμένες για να διασφαλίζουν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Ετοιμάζονται πάντα κατόπιν παραγγελίας σας.  Όλα τα γλυκά μας παρασκευάζονται με σπιτικές συνταγές και τα πιο αγνά υλικά. Όλα μας τα κρέατα και τα ψάρια είναι κατεψυγμένα.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας