ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
Εδώ και 40 Χρόνια
Ψήφοι 39 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 6 ευρώ
  • Μετρητά
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Σε έναν ζεστά και φιλικά διαμορφωμένο χώρο στου Γκύζη σας περιμένουμε στο ψητοπωλείο μας, να απολαύσετε τις φτιαγμένες με μεράκι νοστιμιές μας. Από τα παραδοσιακά σουβλάκια μέχρι τα μαγειρευτά μας φαγητά…. Η υπεροχή μας βρίσκεται στη σταθερή μας πελατεία ,στη φιλική επαφή με τον πελάτη μας και φυσικά στη σταθερή πορεία που το ψητοπωλείο "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ" κρατά εδώ και 40 χρόνια στην ίδια γειτονιά. 

Αγνά υλικά, σπιτική ατμόσφαιρα, σπιτικές γεύσεις και χαμηλές τιμές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιστούν επαγγελματίες στο χώρο. Βασικό μας μέλημα είναι η άψογη εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και ο σεβασμός προς τον πελάτη, καθώς διανύουμε μια πολύ δύσκολη για όλους οικονομική περίοδο, αλλά ο Έλληνας ευτυχώς ξέρει ακόμη να εκτιμά το ποιοτικό φαγητό και τα παραδοσιακά εδέσματα.

Σας περιμένουμε με χαρά λοιπόν στο σουβλατζίδικο μας, να απολαύσετε το σουβλάκι της αρεσκείας σας και όχι μόνο....καλή σας όρεξη!!!! Γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες !!!! Αρνί - πρόβατο, φρέσκα Ελληνικά. Μοσχάρι και χοιρινό φρέσκα Ε.Ε. Ο κιμάς φρέσκος μοσχαρίσιος. Στα τηγανιτά χρησιμοποιείται καλαμποκέλαιο. Στα μαγειρευτά και στις σαλάτες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. *Κατεψυγμένα

Παρακαλούμε ενημερώστε το προσωπικό της επιχείρησης για τυχόν αλλεργίες ή δυσανεξίες που μπορεί να έχετε, το μενού μας μπορεί (ή είναι πιθανό) να περιέχει ίχνη από αλλεργιογόνες ουσίες, οι οποίες μπορεί να σας προκαλέσουν αλλεργία ή δυσανεξία.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας