ΛΟΤΖΑ ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ
ΖΥΘΟΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Ψήφοι 15 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά,Κάρτα
  • Παράγγειλε Online με κάρταΠιστωτική Κάρτα ή μετρητά

ΛΟΤΖΑ ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ

Λίγα Λόγια για την Λότζα

Ταξιδεύοντας την παράδοση στο τώρα, δημιουργήσαμε το 2016 στην καρδιά της Ηλιούπολης, την Λότζα, ένα από τα μοναδικά Ζυθοψητοπωλεία της σημερινής Αθήνας με παραδοσιακές γεύσεις, όλες περασμένες σε χειροποίητο καλαμάκι! Καλή Απόλαυση!

Σε όλα τα χωριά, σε κάθε σπιτικό πολλοί από εμάς έχουμε δει τη γιαγιά να πήζει το γιαούρτι, να ξεφλουδίζει τις ντομάτες, να ψήνει τα παξιμάδια στον ξυλόφουρνο - έξω στο ύπαιθρο - δίπλα από την κουζίνα με τους τσίγκους από πάνω για σκεπή. Αυτός ο βοηθητικός χώρος λοιπόν είναι η Λότζα ή Ξελότζα ή Χαμοκέλα. Εδώ όλα γίνονται μπροστά σας και απ` την αρχή με υπομονή!! Παίρνουμε πρώτες ύλες, τις μετατρέπουμε σε γεύσεις και σας ταξιδεύουμε στο παρελθόν. Δεν ξαναζεσταίνουμε, αλλά φρεσκοψήνουμε και μόνο στα κάρβουνα.

Ρωτήστε μας για την διοργάνωση του δικού σας πάρτυ και το πακέτο εργασίας!

Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή. Όλα τα προϊόντα μας ψήνονται μόλις τα παραγγείλετε και μόνο στα κάρβουνα. Οι πατάτες μας είναι φρέσκιες και τηγανίζονται εκείνη την ώρα για 16΄και όχι 3΄όπως οι προτηγανισμένες, γι΄αυτό και αποφεύγουμε να τις βάζουμε στα τυλιχτά.

Επειδή πασχίζουμε για το καλύτερο, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6944535481


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας