Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ
για καλό φαγητό!
Ψήφοι 47 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Μετρητά
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ

Λίγα Λόγια για το Ψητοπωλείο Αιμίλιος

Ο Αιμίλιος είναι ένα ψητοπωλείο με παράδοση. Πάνω από 20 χρόνια προσφέρει καθαρές αλλά και νόστιμες παραδοσιακές γεύσεις, μαγειρεμένες για εσάς με αγνά και ολόφρεσκα υλικά! Στο φιλόξενό μας χώρο μπορείτε να απολαύσετε Καλό Φαγητό με την γνωστή ποιότητα που μας διακρίνει. Επίσης, για τους φίλους του ποδοσφαίρου προβάλλονται αγώνες & παρέχεται Δωρεάν WiFi, συνοδεία πάντα με τις γεύσεις του Αιμίλιου! (Διατίθεται NOVA & OTE - TV)

Στο Ψητοπωλείο Ο Αιμίλιος όποιος έρχεται, ξέρει από καλό φαγητό!! Σας περιμένουμε και στο κατάστημα, στην πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσά μας. Κάθε Σάββατο Βράδυ και Κυριακή Μεσημέρι, το κατάστημα διαθέτει Ζωντανή Μουσική για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις παρέα με την φανταστική μουσική μας ατμόσφαιρα!

Άνετοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα για την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων (βαφτίσεις, σύλλογοι, γενέθλια, γιορτές, parties, αρραβώνα, γαμήλιο τραπέζι) με ειδικά μενού και δυνατότητα υποστήριξης ζωντανής μουσικής.

Αρνί - Πρόβατο: φρέσκα ελληνικά. Μοσχάρι και χοιρινό φρέσκα Ε.Ε. Στις σαλάτες και στα μαγειρευτά χρησιμοποιούμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Στα τηγανητά χρησιμοποιούμε καλαμποκέλαιο.

Παρακαλούμε ενημερώστε το προσωπικό της επιχείρησης για τυχόν αλλεργίες ή δυσανεξίες που μπορεί να έχετε. Το μενού μας μπορεί (ή είναι πιθανό) να περιέχει ίχνη από αλλεργιογόνες ουσίες, οι οποίες μπορεί να σας προκαλέσουν αλλεργία ή δυσανεξία.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας