• Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Online με μετρητά

ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ GRILL

Όλα τα κρέατα είναι νωπά. Στις σαλάτες χρησιμοποιούμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και στα τηγανητά ηλιέλαιο. Ο γύρος είναι φρεσκοκατεψυγμένος. Η φέτα είναι Π.Ο.Π. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ:

Παρακαλούμε ενημερώστε το προσωπικό μας για τυχόν αλλεργίες ή δυσανεξίες που μπορεί να έχετε. Το μενού μας μπορεί (ή είναι πιθανό) να περιέχει ίχνη από αλλεργιογόνες ουσίες οι οποίες μπορεί να σας προκαλέσουν αλλεργία ή δυσανεξία.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: 1. ΣΙΤΗΡΑ που περιέχουν γλουτένη (δηλαδή σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, σίτος σπέλτα, σιτηρό kamut ή υβριδικές τους ποικιλίες) και προϊόντα με βάση τα σιτηρά αυτά. 2. ΑΥΓΑ και προϊόντα με βάση τα αυγά. 3. ΑΡΑΧΙΔΕΣ (φιστίκια αράπικα) και προϊόντα με βάση τις αραχίδες. 4. ΣΟΓΙΑ και προϊόντα με βάση τη σόγια εκτός από το πλήρως ραφιναρισμένο σογιέλαιο και λίπη που προέρχονται από σόγια. 5. ΓΑΛΑ και προϊόντα με βάση το γάλα (συμπεριλαμβανομένης και της λακτόζης). 6. ΚΑΡΠΟΙ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ, δηλαδή αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, καρύδια Κάσιους, καρύδια πεκάν, καρύδια Βραζιλίας, πιστάκια, καρύδια μακαδάμια και καρύδια Κουήνσλαντ και προϊόντα με βάση τα ανωτέρω. 7. ΣΕΛΙΝΟ και προϊόντα με βάση το σέλινο. 8. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ που παράγεται από σπόρους συγκεκριμένων φυτών, όπως το σινάπι και προϊόντα με βάση τη μουστάρδα. 9. ΣΠΟΡΟΙ ΣΗΣΑΜΙΟΥ και προϊόντα με βάση τους σπόρους σησαμιού 10. ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ και θειώδεις ενώσεις σε συγκεντρώσεις άνω των 10 mg/Kg ή 10 mg/litre εκπεφρασμένες ως SO2 (Χρησιμοποιούνται ως αντιοξειδωτικά και συντηρητικά π.χ. στο κρασί και στα επεξεργασμένα τρόφιμα). 11. ΛΟΥΠΙΝΟ και προϊόντα με βάση το λούπινο.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας