• Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 6 ευρώ
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

ΡΟΥΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1975

ΡΟΥΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1975

Λίγα λόγια για το Ψητοπωλείο η Ρούμελη

Το Ψητοπωλείο η Ρούμελη ιδρύθηκε το 1975. Μετά από προτροπή σας πλέον η ποιότητα μας και στον χώρο σας. ΟΛΑ τα προϊόντα μας ψήνονται ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ. Τις ώρες και μέρες αιχμής, ζητάμε την κατανόησή σας. Αναλαμβάνουμε μεγάλες παραγγελίες για εορτές, party, γενέθλια κτλ., σε ειδικές τιμές!!! Διαθέτουμε 2 αίθουσες χωρητικότητας 350 κ 170 ατόμων και αναλαμβάνουμε παντός είδους εκδηλώσεις (γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις, εταιρικά γεύματα, παιδικά parties, συλλόγους κτλ.)

Οι περιοχές διανομής του Ψητοπωλείο η Ρούμελη

Οι περιοχές που εξυπηρούμε με ελάχιστη παραγγελία 6 ευρώ είναι: το Κίτσι, τη Σκάρπιζα, τη Μηλαδέζα και την Βάρη. Στο Κορωπί Παραδίδουμε με ελάχιστη παραγγελία 20 ευρώ

Λίγα λόγια για τα προϊόντα του Ψητοπωλείο η Ρούμελη

Οι σαλάτες μας είναι πάντα φρέσκιες. Οι πατάτες είναι φρέσκιες... κομμένες στο χέρι. Ο Γύρος είναι χειροποίητος και πάντα φρέσκος (στα κάρβουνα)! Όλα τα κρεατικά με το κιλό ζυγίζονται & χρεώνονται ωμά. Όλα τα κρέατα είναι νωπά και παραδοσιακά. Όλα τα κρέατα που χρησιμοποιούμε είναι και θα είναι πάντα φρέσκα. Τα κρέατά μας τα προμηθευόμαστε από δικό μας παραγωγό. Τα λαχανικά μας τα προμηθευόμαστε από δικό μας παραγωγό στα Μεσόγεια Αττικής. Το ελαιόλαδο είναι παραγωγής μας. Το γιαούρτι και τα τυριά είναι παραγωγή από το χωριό μας. 


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας