ΜΠΑΜΠΗΣ - ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΗΦΙΣΙΑ
από το 1989
Ψήφοι 69 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 6 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά,Κάρτα
  • Προσφορά Shop Deal
  • Παράγγειλε Online με κάρταΠιστωτική Κάρτα ή μετρητά

ΜΠΑΜΠΗΣ - ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΗΦΙΣΙΑ

Λίγα Λόγια για το Κατάστημα Μπάμπης Σουβλάκια

 Αναλαμβάνουμε παιδικά πάρτι, γενέθλια, εκδηλώσεις, με εδέσματα στολισμένα ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Για λόγους ασφαλείας οι διανομείς έχουν ρέστα μέχρι 50,00€. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν αλλεργίες.

Λίγα Λόγια για τα προϊόντα του Καταστήματος Μπάμπης Σουβλάκια

Οι Πατάτες είναι κατεψυγμένες, το Τζατζίκι μας φτιάχνεται από εκλεκτό γιαούρτι. Στις σαλάτες χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο, ενώ στο τηγάνι χρησιμοποιούμε ηλιέλαιο. Τα κρέατα μας είναι φρέσκα. Η φέτα είναι ελληνική.

Το σουβλάκι του Μπάμπη εδώ και χρόνια σας προσφέρει συνέπεια, αξιοπιστία και φιλικό περιβάλλον. Η ποιότητά μας δεν θα απογοητεύσει ποτέ στις παρέες σας, στο σπίτι ή στον χώρο μας. Ήμασταν και θα είμαστε το δικό σας μαγαζί. Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε, κάθε μέρα ένας ακόμα μαγεύεται από το Σουβλάκι του Μπάμπη. Με εσάς χτίσαμε την εμπειρία μας τόσα χρόνια τον χώρο της εστίασης, και η αφοσίωση μας προς εσάς έδειξε ότι πρέπει να είμαστε πιο κοντά σας. Κατεβαστέ τώρα την εφαρμογή μας στο κινητό σας και λάβετε καθημερινές προσφορές από εμάς. Είμαστε εδώ να σας χαρίζουμε πλούσιες γεύσεις και ευχαρίστηση.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας