ΛΑΜΠΡΟΣ GRILL HOUSE
since 1998
Ψήφοι 120 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 3 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Προσφορά Shop Deal
  • Παράγγειλε Online ή Τηλεφωνικά

ΛΑΜΠΡΟΣ GRILL HOUSE

Περιοχές Εξυπηρέτησης και Διανομής: 

Το Κατάστημα μας, παραδίδει μεταξύ των Οδών Λεωφόρο Γαλατσίου, Πρωτοπαπαδάκη, Λουκάρεως, Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Πατησίων. Για λόγους ασφαλείας, οι διανομείς μας έχουν ρέστα μέχρι 50€. Ωράριο Διανομής: Καθημερινά 13:00 - 00:30. Σταθερά Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 8214513, 210 8828882 και για τους συνδρομητές WHAT`S UP: 6980709661


Λίγα Λόγια Για το Ψητοπωλείο Λάμπρος Grill House:

Είμαστε παραπάνω από 17 ΧΡΟΝΙΑ κοντά σας, από το 1998 - και σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε. Γιαυτό και εμείς σε αυτή την οικονομικά δύσκολη περίοδο για όλους μας και επειδή όλους εσάς που μας στηρίζετε τόσα χρόνια σας θεωρούμε οικογένεια, σας το ανταποδίδουμε με όσο το δυνατόν πιο μειωμένες τιμές και καλές προσφορές, Χωρίς να αλλοιώνουμε την ποιότητά μας. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις σας θα συνεχίσουμε να θέτουμε ψηλά τον πήχη στην επιλογή ποιότητας των προϊόντων μας. Όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται και ψήνονται από εμάς στο χώρο μας! Συνεχίζουμε με απίστευτες προσφορές, πάντα με πλούσια ποσότητα και εξαιρετική ποιότητα. Μπορούμε να καλύψουμε στο χώρος σας, κάθε είδους εκδήλωση, παιδικά πάρτυ ή συνεστιάσεις!


Λίγα Λόγια Για τα προϊόντα του Ψητοπωλείου Λάμπρος Grill House:

 Το λάδι που χρησιμοποιούμε στις σαλάτες είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Οι τηγανιτές πατάτες είναι κατεψυγμένες και τηγανίζονται σε ηλιέλαιο.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας