ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΕΜΠΑΠ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Ψήφοι 18 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Online ή Τηλεφωνικά

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΕΜΠΑΠ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ


αγνό, εκλεκτό, εγγυημένο


Διατίθεται ξεχωριστή αίθουσα για εκδηλώσεις. Ρωτήστε μας!Όλα τα κρέατα και τα κοτόπουλά μας, είναι φρέσκα και πιστοποιημένης ποιότητας.

Τα κόβουμε και τα ετοιμάζουμε καθημερινά εμείς για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας και την δική σας ικανοποίηση. Ο παστουρμάς και το σουτζούκι, κόβονται μπροστά σας. Τα καλαμάκια μας είναι χειροποίητα, μια δοκιμή θα σας πείσει. Το λάδι μας είναι ελαιόλαδο και η φέτα ελληνική. Τα λαχανικά μας είναι φρεσκοπλυμένα και φρεσκοκομμένα. Οι πατάτες μας είναι φρεσκοκομμένες και τηγανίζονται σε ηλιέλαιο. Ο μοσχαρίσιος κιμάς είναι κατεψυγμένος. Όλοι οι προμηθευτές μας είναι πιστοποιημένοι με ISO. 

Καταφέραμε τα πολλά χρόνια εμπειρίας, ατέλειωτο μεράκι και τις πολλές παιδικές αναμνήσεις, να τα χωρέσουμε σε ένα πεντανόστιμο κεμπάπ, που θα σας μείνει αξέχαστο! Το καλό πρέπει να λέγεται! Γι` αυτό αν μείνατε ευχαριστημένοι μεταδώστε το στους φίλους και τους γνωστούς σας. Αν πάλι έχετε κάποιο παράπονο... πείτε το μας. Μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει.

Ευχόμαστε καλή όρεξη! Εγγυόμαστε καλή χώνεψη!

τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2770127, 210 2770126, 210 2770178, 6980880019, 6955228003, (WHAT`S UP 698.../ CU 695...)

Ticket Restaurant


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας