ΣΑΚΗΣ ΚΕΜΠΑΠ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ
Ψήφοι 3 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 6 ευρώ
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

ΣΑΚΗΣ ΚΕΜΠΑΠ

Το κατάστημα Μεταφέρθηκε Πεντέλης 47-49 Νέα Σμύρνη

Οικογενειακή επιχείρηση με Πολίτικα χειροποίητα εδέσματα υψηλής ποιότητας!

Σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε μαζί μας με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9403500. 

Η Αυθεντικότητα του Μενού & του Service μας, ΔΕΝ προσφέρονται για απομιμήσεις.

Λίγα Λόγια για το κατάστημα Σάκης Κεμπάπ

Φορέας μιας παράδοσης που ξεκινά από την Ανατολή πριν από σχεδόν έναν αιώνα και φτάνει ως τις μέρες μας, το "ΣΑΚΗΣ ΚΕΜΠΑΠ" έχει αναχθεί σε πόλο έλξης για τους λάτρεις του καλού κεμπάπ. Αρχικά, οι πρώτοι που δοκίμασαν το κεμπάπ του Σάκη, ήταν όσοι επισκέφθηκαν το γραφικό μαγαζάκι της οδού Μπελογιάννη στη Νίκαια. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, ολοένα περισσότεροι εκφράζουν την προτίμησή τους στην αληθινή γεύση και τη μοναδικότητα των κεμπάπ του "ΣΑΚΗ". Η διαχρονικότητα αυτή ασφαλώς δεν είναι τυχαία! Η παραδοσιακή, ανθεκτική στο χρόνο και εξαιρετικά επιτυχημένη συνταγή για το διάσημο κεμπάπ του "ΣΑΚΗ", η προσεκτική επιλογή και η ασυμβίβαστα υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, η αστείρευτη αγάπη για το ¨δημιουργείν", καθώς επίσης και οι αδιάκοποι ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εγγυώνται την παρασκευή πιάτων αξιώσεων, που ικανοποιούν ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς. Το Κεμπάπ της Πολης, τα Σουβλάκια της Γιαγιάς και η Γιαουρτλού συγκεντρώνουν τα πιο θετικά σχόλια. Ιδιαίτερα αξιόλογες και οι χειροποίητες αραβικές πίτες - από φρέσκο ζυμάρι - με διάφορες γεμίσεις, οι οποίες, πραγματικά, εντυπωσιάζουν.  Το "ΣΑΚΗΣ ΚΕΜΠΑΠ" κατέχει ρόλο πρωταγωνιστικό και την πρώτη θέση στην προτίμησή των πελατών.

Λίγα Λόγια για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Κεμπαπτζίδικου Σάκης Κεμπάπ

Αμιγώς Ελληνικά, νωπά κρέατα από την φάρμα Ελασσόνας!

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι:
Μπορείτε να μας προτιμάτε και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις. Οι ξεχωριστές γεύσεις και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, είναι βέβαιο ότι θα καταπλήξουν εσάς και τους προσκεκλημένους σας, κρατώντας, παράλληλα, το συνολικό κόστος χαμηλά.

Σχεδόν όλα τα είδη ετοιμάζονται αμέσως μετά την παραγγελία σας. 
Η επιχείρηση εφαρμόζει πλάνο υγιεινής σύμφωνα με τις διατάξεις του HACCP.
Τα τυλιχτά μας και οι μερίδες μας, παραδοσιακά, προσφέρονται συνοδευόμενα ΜΟΝΟ από ντομάτα, κρεμμύδι, αλάτι & κοκκινοπίπερο - όπου ΔΕΝ αναφέρονται άλλα υλικά σαν συνοδευτικά. Αυτό γιατί, χρησιμοποιούμε πάντοτε φρέσκα κρέατα και πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, των οποίων τις ιδιαίτερες γεύσεις και τα αρώματα θέλουμε να αναδείξουμε, αποφεύγοντας την προσθήκη τζατζικιού, που επικαλύπτει την γεύση, "αδικώντας" έτσι τα υπόλοιπα υλικά. Καμία πίτα δεν λαδώνεται στο κατάστημά μας.

Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας