ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟΝ ΑΪΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑ
Όλα τα προϊόντα μας είναι Χειροποίητα !!!
Ψήφοι 18 ψήφοι

ΚΕΜΠΑΠΤΖΙΔΙΚΟΝ ΑΪΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑ

Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα!!! Στο κατάστημά μας δεν υπάρχει τίποτα προψημένο. Όλα είναι της ώρας γι` αυτό θα θέλαμε την υπομονή σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Το λάδι που χρησιμοποιούμε στις σαλάτες μας είναι φρέσκο extra παρθένο ελαιόλαδο. Τα λαχανικά μας είναι φρεσκοκομμένα και πάντοτε ολόφρεσκα. 

Στο χώρος μας, σε ένα συνονθύλευμα για στιγμές απόλαυσης από την κουζίνα των Δυτικών παραλιών της Μ. Ασίας (Αϊβαλί), όπου ξυπνούν οι μνήμες ενώ παράλληλα η γεύση ενώνεται με την παράδοση και όλη η ιστορία μετουσιώνεται σε ένα πιάτο, είστε προσκεκλημένοι να συμμετάσχετε σε αυτή την πανδαισία γεύσης και ιστορίας, γαργαλώντας τον ουρτανίσκο σας με μικρές ποσότητες από μπαχάρια αναμειγμένα από χειροποίητα προϊόντα με αγάπη και μεράκι. Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας πορείας μας, δεν ξεχάσαμε ποτέ τι μας ανέδειξε, και δεν παρακλίναμε ούτε στιγμή από την απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα και το σεβασμό στην παράδοση - στοιχεία που εγγυώνται τόσο την γευστική απόλαυση, όσο και την θρεπτική αξία των προϊόντων μας.

Κεμπαπτζίδικον, αλλά και κιβωτός γεύσης. Αϊβαλί. Είναι ένα όνομα που λέει πολλά... Είναι μια αφετηρία για ένα ταξίδι στη γεύση, αλλά είναι κι ένας προορισμός για όλους όσοι αγαπούν το καλό φαγητό. Είναι τα υλικά. Διαλεγμένα, με γεύσεις αυθεντικές και ποιότητα αξεπέραστη. Είναι οι συνταγές. Γνήσιες, παραδοσιακές, ψαγμένες. Είναι πάνω από όλα, η διάθεση. Μαγειρεύουμε με μεράκι, σερβίρουμε με περηφάνεια και σας φροντίζουμε με όλη την καλή διάθεση τη Μικρασιάτικη.

Ο αρχιμάστοράς μας Μάριος έμαθε τα μυστικά του κεμπάπ στην Ανατολή και 42 χρόνια τώρα ψήνει με απαράμιλλη μαεστρία. Τα κρέατα επιλέγονται με προσωπική επιμέλεια, ετοιμάζονται στο δικό μας παρασκευαστήριο κι η υψηλή τους ποιότητα επιβεβαιώνεται με ISO 9002.

 

Η αίθουσα διατίθεται για εκδηλώσεις!


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας