ΣΕΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Ψήφοι 25 ψήφοι
  • Κλειστό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία -
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

ΣΕΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

σέσουλα καλαμάκι Παλαιό Φάληρο

Εδώ τα πάντα έχουν να κάνουν με τη γεύση, γι’ αυτό και εμείς φροντίζουμε πάντα για εσάς προσφέροντας σας μόνο τα καλύτερα..!

Λίγα Λόγια για το Σέσουλα Καλαμάκι Φάληρο

Με μεράκι και τέχνη φτιάξαμε ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο για να απολαμβάνετε τα γευστικά εδέσματα που φτιάχνουμε για σας. Σας καλωσορίζουμε στο ΣΕΣΟΥΛΑ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ.

Στο ψητοπωλείο μας μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας λίγες ημέρες νωρίτερα, ώστε να ψήσουμε για σας τα κρέατα και να παρασκευάσουμε τα εδέσματα για το τραπέζι ή την εκδήλωσή σας.

Το σουβλάκι μας δεν είναι τυχαίο. Είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από λαιμό, ένα από τα καλύτερα κομμάτια του χοιρινού. Σαν αυτό που τρώγαμε όταν ήμασταν παιδιά. Αυτό θέλουμε να προσφέρουμε, μια μικρή δόση νοσταλγίας και μοναδικές γεύσεις, όπως παλιά. Πλούσια και χορταστικά πιάτα, φτιαγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι για εσάς και τους φίλους σας. Αποτελούν πλήρες γεύμα μεγάλης θρεπτικής αξίας, αφού περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Καλή σας όρεξη!

Για τα παράπονά σας και τις παρατηρήσεις σας καλέστε στο 210 9826100 ή στο 6977067717 για να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι για σας. Αν όμως μείνατε ευχαριστημένοι μπορείτε να μας συστήσετε στους φίλους σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας