ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΖΥΓΟΣ
Πιο κάτω οι τιμές! Πιο πάνω η ποιότητα! (since 1996)
Ψήφοι 83 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΖΥΓΟΣ

Πιο κάτω οι τιμές! Πιο πάνω η ποιότητα! (since 1996)

Η ελάχιστη παραγγελιά μας είναι μόνο για εκτός ορίων περιοχές, τις οποίες ενημερώνεται ο πελάτης τηλεφωνικά!

Και για ποιότητα στο κρέας... ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΖΥΓΟΣ : 210 4207063, 210 4208024


Ωράριο Κρεοπωλείου: Δευτέρα - Τετάρτη: 7:30 - 15:00 | Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:  7:30 - 20:30 | Σάββατο:  7:30 - 16:00 


Αναζητήστε τις νέες γευστικές προτάσεις και τις προσφορές της εβδομάδας!

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ


PARTY: Αναλαμβάνουμε το μπουφέ σας για τα παιδικά πάρτυ, τις γιορτές, τα γενέθλια και τις εκδηλώσεις σας. Πείτε μας τα άτομα για το πάρτυ σας και αφήστε την τιμή επάνω μας!


Το Burger μας είναι φανταστικό!!!

Το φτιάχνουμε με μπιφτέκι ή με κοτόπουλο πανέ. Το μπιφτέκι μας είναι από 100% μοσχάρι με αυθεντική αμερικάνικη συνταγή, το πανέ το φτιάχνουμε εμείς από στήθος φιλετό και μόνο από ελληνικά κοτόπουλα.


Γράφουμε ιστορία... γύρου!

Είμαστε περήφανοι για τους γύρους μας γιατί έχουμε πετύχει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε ποιότητα αλλά & γεύση! Όλοι οι γύροι είναι ημέρας και όχι κατεψυγμένοι. Τους φτιάχνουμε κάθε ημέρα με φρέσκο κρέας από το κρεοπωλείο μας. Ο χοιρινός γύρος μας είναι από 100% πανσέτα delicatessen και ο γύρος κοτόπουλο είναι από ελληνικό κοτόπουλο. Τους μαρινάρουμε μόνο με αγνά καρυκεύματα από όλη την Ελλάδα!


Η ποιότητα... είναι στο αίμα μας.

Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια που ασχολείται με το κρέας... εξαπανέκαθεν! Μάθαμε να το διαλέγουμε, να το κόβουμε, να το ψήνουμε, πριν μάθουμε να περπατάμε. Σήμερα που το σουβλάκι επανήλθε δυναμικά, είμαστε περήφανοι που το αγαπάμε και το φτιάχνουμε πιο καλά από πολλούς άλλους.


Ζυμώνουμε καθημερινά.

Το κεμπάπ το φτιάχουμε με κιμά από πρόβατο και μοσχάρι, με πολίτικη συνταγή. Το μπιφτέκι μας είναι από φρέσκο κιμά του κρεοπωλείου μας, με τη σπιτική συνταγή της γιαγιάς μας!


Οι πατάτες μας τηγανίζονται με ηλιέλαιο & φοινικέλαιο. Στις σαλάτες μας χρησιμοποιούμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Οι σαλάτες μας είναι φρεσκοκομμένες και τα λαχανικά μας πλένονται πολύ καλά. Η φέτα είναι Π.Ο.Π. Όλοι μας οι προμηθευτές είναι πιστοποιημένοι με HACCP & ISO. Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε για το φαγητό σας είναι από καθαρή πρώτη ύλη (όχι ανακυκλωμένη) αποκλειστικά για τρόφιμα από πιστοποιημένες εταιρείες.


Τα κρέατά μας είναι φρέσκα, παρασκευάζονται καθημερινά χωρίς συντηρητικά και μαρινάρονται με αγνά μπαχαρικά από όλη την Ελλάδα, από το Κρεοπωλείο ΖΥΓΟΣ από το 1984!

Στο κατάστημά μας δεν διαθέτουμε τίποτα προψημένο. Γι` αυτό ζητάμε την κατανόησή σας σε ώρες αιχμής!

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας και μας βοηθάει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, για οποιοδήποτε παράπονο ή παρατήρηση επικοινωνήστε με την Μαρία Λύκου ή τον Βαγγέλη Λύκο στο 210 4207575 - 76


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας