ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)
Ψήφοι 9 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 3 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Προσφορά Shop Deal
  • Παράγγειλε Online ή Τηλεφωνικά

ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

Λίγα Λόγια για τα προϊόντα του Ψητοπωλείου Πίτα Καλαμάκι

Δοκιμάστε τις νέες μας γεύσεις μας: Κεμπάπ χειροποίητο στη βέργα, Κεμπάπ με τυρί και τις καταπληκτικές Κοτομπουκιές μας. Όλοι οι γύροι και τα μπιφτέκια είναι κατεψυγμένα. Στις σαλάτες χρησιμοποιείται ελαιόλαδο και στο τηγάνισμα ηλιέλαιο. Η χωριάτικη σερβίρεται με τυρί φέτα. Όπου Philadelphia χρησιμοποιείται τυρί κρέμα τύπου Philadelphia.


Το Κατάστημα αναλαμβάνει την Κάλυψη της εκδήλωσής σας με εκπληκτικές προσφορές και επιλογές στο μενού της αρεσκείας σας. 

Το σουβλάκι είναι έδεσμα που προέρχεται από την ελληνική αρχαιότητα γνωστό με την ονομασία κάνδαυλος, ενώ αναφέρεται και στο έργο Δειπνοσοφιστές του ρήτορα Αθήναιου. Ο Ηγήσιππος στο Οψαρτυτικό του, δηλαδή στον οδηγό μαγειρικής που έγραψε, αναφέρει ένα έδεσμα που λεγόταν κάνδαυλος και ήταν κάτι ανάλογο με το σημερινό σουβλάκι. 

Συνδύαζε κομμάτι από ψητό κρέας, πίτα, τυρί και άνηθο και σερβιριζόταν με ζουμί. Σε αντίθεση με τους αρχαίους ημών προγόνους που είχαν ως κύριο γεύμα τους το βραδινό και το έτρωγαν υπό τη μορφή συμποσίου (δηλαδή πολλοί μαζί), ο σύγχρονος Έλληνας παραγγέλνει περισσότερο το μεσημέρι, δε φοβάται να απολαύσει το φαγητό του μόνος του και συνδυάζει τη λιγούρα με τη σωστή διατροφή, που επιβάλλει πολλά μικρά γεύματα και σωστές ποσότηττες. 

Από τις ιστορικές αναφορές της περιόδου δεν ξέρουμε αν υπήρχαν ειδικά κανδαυλοπωλεία που κάναν διανομή, σήμερα όμως ξέρεις που μπορείς να παραγγείλεις κάνδαυλο.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας