"Η ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ" ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΝ
Ψήφοι 44 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5,70 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Προσφορά Shop Deal
  • Παράγγειλε Online ή Τηλεφωνικά

"Η ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ" ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΝ


Λίγα Λόγια για το Ψητοπωλείον η Κληματαριά

20 χρόνια μαζί! 20 χρόνια ποιότητας και εμπιστοσύνης!

Έχοντας ως πρώτους στόχους μας την υψηλή ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διαθέτουμε καθημερινά ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα σε κάθε πελάτη μας! Η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη σας αποτελούν για εμάς δέσμευση! Σας ευχαριστούμε θερμά!!! Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε διατηρούμε τις μειωμένες τιμές και τις προσφορές της Κληματαριάς.


Το καλοκαίρι σας περιμένουμε στην αυλή μας, σε ένα υπέροχο περιβάλλον! Μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις που σας προτείνουμε και στην αίθουσα μας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις στην αίθουσά μας (χωρητικότητας 100 ατόμων). Σε ώρες αιχμής δώστε μας λίγο χρόνο να σας περιποιηθούμε! Χρόνος αναμονής περίπου 45 λεπτά.

Το κατάστημα διαθέτει: COSMOTE TV & FREE Wi Fi

Οι πίτες ψήνονται μόνο στα κάρβουνα και χωρίς λάδι. Στις σαλάτες χρησιμοποιούμε μόνο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Τα ορεκτικά τηγανίζονται με φοινικέλαιο & ελαιόλαδο. Τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε για το μαρινάρισμα των προϊόντων είναι Knorr.

Η επιχείρηση έχει να επιδείξει πιστοποιητικά επιτήρησης της εναρμόνισής της με την ισχύουσα νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων εφαρμόζοντας εγχειρίδιο πιστότητας και πιστοποιητικά ΕΦΕΤ/HACCP.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας