ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΝΟ & ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Ψήφοι 126 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά,Κάρτα
  • Παράγγειλε Online με κάρταΠιστωτική Κάρτα ή μετρητά

ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

ΕΚΛΕΚΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ - ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΝΑ & ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΤΕ!

Το "Καλαμάκι του Χωριού" είναι ένα τοπικό μαγαζί - και όχι μεγάλη αλυσίδα γρήγορου τυποποιημένου φαγητού - όπου ψήνει ΟΛΑ τα κρέατα μόνο στα ΚΑΡΒΟΥΝΑ τη στιγμή της παραγγελίας σας. Γι` αυτό ζητάμε την κατανόησή σας στην περίπτωση καθυστέρησης όταν προκύπτει μεγάλος όγκος παραγγελιών σε ώρες αιχμής. Όμως αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι η εξασφάλιση και η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας, σε κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας.

Στις σαλάτες μας χρησιμοποιούμε μόνο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Τα κρέατα είναι νωπά και παρασκευάζονται καθημερινά στο κατάστημά μας. Τα λαχανικά και τις πατάτες τα προμηθευόμαστε καθημερινά, ελέγχονται, πλένονται και κόβονται στην κουζίνα μας.

Όλες οι ΣΩΣ είναι ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Το ΓΙΑΟΥΡΤΙ που χρησιμοποιούμε σε όλες τις παρασκευές προέρχεται από μικρή οικογενειακή παραγωγή υψηλών προδιαγραφών από την ελληνική επαρχία.

Παρακαλούμε ενημερώστε το προσωπικό της επιχείρησης για τυχόν αλλεργίες ή δυσανεξίες που μπορεί να έχετε. Το μενού μας μπορεί (ή είναι πιθανό) να περιέχει ίχνη από αλλεργιογόνες ουσίες, οι οποίες μπορεί να σας προκαλέσουν αλλεργία ή δυσανεξία.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας