ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
since 1991
Ψήφοι 117 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Online με μετρητά

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ

Το Αλατοπίπερο είναι ένα ψητοπωλείο που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1991 στο Λουτράκι, σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Από την αρχή δώσαμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα, την καθαριότητα, την φιλική και σωστή εξυπηρέτηση. Με την πάροδο του χρόνου και την δική σας στήριξη και συμβολή, το Αλατοπίοπερο έγινε συνώνυμο με το σουβλάκι στο Λουτράκι και όχι μόνο. Το 2012 μεταφερθήκαμε σε νέο μεγαλύτερο χώρο στην κεντρική Λεωφόρο του Λουτρακίου, με νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, δημιουργώντας έτσι καλύτερες προϋποθέσεις για άριστη παροχή υπηρεσιών προς το κοινό και ένα μοντέρνο περιβάλλον για το πιο νόστιμο σουβλάκι στην πόλη μας. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να διαλέγουμε τα καλύτερα υλικά, φροντίζοντας πάντα για εσάς.

Ενημερωθείτε μέσω της καινούριας μας ιστοσελίδας, για όλα τα διαθέσιμα πιάτα που παρασκευάζονται με αγάπη και μεράκι καθημερινά από το έμπειρο προσωπικό του ψητοπωλείου μας.

Περιμένουμε όλους τους λάτρεις του ποιοτικού φαγητού για να τους χαρίσουμε την άμεση εξυπηρέτηση, αλλά και το χαμόγελό μας. Τέλος, μην ξεχνάτε την υπηρεσία μας διανομή κατ`οίκον, καθημερινά από τις 12:00 έως και τις 02:00 το βράδυ.

Η φέτα είναι Ελληνική. Οι πατάτες είναι κατεψυγμένες. Στα τηγανητά χρησιμοποιούμε ηλιέλαιο. Για τις σαλάτες χρησιμοποιούμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. 


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας