ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
με παράδοση και αγνά υλικά ...από το 1979
Ψήφοι 83 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 0 ευρώ
  • Παράγγειλε Τηλεφωνικά

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

με παράδοση και αγνά υλικά ...από το 1979

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΗ & ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ. ΓΕΥΣΤΙΚΑ - ΑΜΕΣΑ - ΑΓΝΑ

Κάθε γευστική επιλογή που φτάνει σε εσάς είναι αποτέλεσμα ενός τηλεφωνήματος. Όχι εκείνου που κάνατε εσείς για να δώσετε την παραγγελία σας, αλλά εκείνου που κάναμε πρώτοι εμείς σε επιλεγμένους και μόνο προμηθευτές που διασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε.

Βάζοντας στο ίδιο τραπέζι τα αγνά υλικά, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σεβασμό προς εσάς και την έμφαση στην ποιότητα, έχουμε καταφέρει να γίνουμε κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

Ένα γευστικό κομμάτι που από το 1979 συντροφεύει την κάθε σας στιγμή.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν διατροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες που μπορεί να έχετε.

Οι σαλάτες σερβίρονται με ελαιόλαδο. Οι πατάτες είναι κατεψυγμένες και τηγανίζονται με ηλιέλαιο. Η φέτα είναι ελληνική. Το τηγανόψωμο και το τυροπιτάρι είναι χειροποίητα.

Ο γύρος χοιρινός και ο γύρος κοτόπουλο είναι κατεψυγμένοι. Το μπιφτέκι γεμιστό και το κεμπάπ είναι κατεψυγμένα. Οι κοτομπουκιές είναι κατεψυγμένες. Το σουβλάκι χοιρινό, το σουβλάκι κοτόπουλο και το λουκάνικο είναι νωπά. Το κοκορέτσι γίνεται από φρέσκα εντόσθια. Τα νηστίσιμα προϊόντα είναι κατεψυγμένα.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας